Masser af muligheder i erhvervsuddannelserne

Oprettet 09/08/2011 – 18:06

Erhvervsuddannelserne er en mangfoldig blanding af uddannelser – lige fra tjener og glarmester til dyrepasser og frisør. Få et indblik i ny publikation.
Undervisningsministeriet udgiver nu publikationen Erhvervsuddannelserne – fakta og muligheder, som giver læseren et indblik i alle de muligheder, landets erhvervsuddannelser byder på.
Publikationen kan bruges i vejledningen fra folkeskolen til ungdomsuddannelserne for eksempel i UU-centrene og på folkeskolernes vejledningskontorer.
Mange uddannelser
Der er i alt 109 erhvervsuddannelser. De har tilsammen et væld af forskellige trin og specialer, så udbuddet reelt er på 301 forskellige uddannelser. Og alle kan føre direkte til konkrete muligheder på arbejdsmarkedet.
12 indgange
De 109 erhvervsuddannelser er grupperet i 12 indgange efter den enkelte uddannelses sigte og slægtskab med andre uddannelser.
Et uddannelsessystem med gang i
Blandt andet takket være en lang tradition for forsøgs- og udviklingsarbejde er erhvervsuddannelsessystemet kendetegnet ved en ihærdig både pædagogisk og strukturel tilpasning til de krav, som den meget forskelligartede elevgruppe stiller.
I publikationen omtales nogle af de aktuelle initiativer og aktiviteter, som skal bidrage til ikke blot, at eleverne fastholdes i uddannelse, men også at uddannelsernes kvalitet lever op til kravene for faglært arbejdskraft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *